zaterdag 17 november 2012

Spugende SinteQuint 17-11-2012

En net vandaag voelt Quint zich niet fit met de intocht van de Goedheiligman in Ommen.
Waren er al een beetje bang voor omdat Ylva deze week de buikgriep had maar het bleek waar, Quint heeft het overgenomen. Vanochtend al een bleek mannetje met vieze luier uit bed gevist en     vlak voordat hij in de rolstoel ging ook weer een hele dunne stinkende verrassing, togen we toch richting de Vecht voor het feest van cadeautjes en pepernoten. Quints zussen hadden al een mooi  1e rangsplekje verovert maar het duurde Quint te lang en hij viel in slaap. Toen de goede Sint op de roze loper liep begon Quint met flinke uithalen te spugen en zijn Ernie en sleutelspeeltje net zoals jas,shirt en rolstoelblad zaten onder de voeding. Het zat in zijn oren,neus en haar. Bah een zure Quint ineens.Flink gepoetst en gedroogd, gelukkig vlak voordat de Sint langs kwam was alles weer fris en vond sinterklaas tijd voor een kort woordje. "lieve jongen, wat zie je er weer mooi uit " leuk!


Een rondje daarna gelopen door Ommen met tante Petra en zo kwamen we nog een lief Pietje tegen die met vriendje Quint wel op de foto wilde. Quint wilde niet zoveel meer en lag half voor pampus met zijn witte snoetje in de stoel. In de Hema kregen de dames en dhr.Veurink nog een zakje van piet Chris en dat zakje liet Quint niet meer los. In de bus terug en later in de box,zelfs bij weer een spuugpartij thuis hield hij zijn zakje vast.

Vroeg in de avond werd er weer flink gespuugd en koorts a 39.2c gemeten kreeg Quint de speciale pakjesPietpijama aan maar zijn zakje pepernoten die hij geeneens kan eten bleef favoriet. 
Nu slaapt hij op een paracetamolletje en is de temperatuur gelukkig iets minder,hopen dat het morgen ook wat beter gaat zodat Quint maandag wel uit logeren kan voor een paar dagen, omdat ik zo graag de boel in huis aan kant wil maken voor Chary's 12e verjaardag zaterdag.


Geen opmerkingen: