woensdag 28 november 2012

Nu we toch kunnen doorslapen....

Het is al laat, maar na een hele gezellige avond voor de papa van Quint waarbij een overdosis energie van dankbaarheid en vooruitgang vrij kwam en nu Quint toch even uit logeren is wil ik toch even nog wat foto's plaatsen van de laatste dagen. Te beginnen met vanavond toen we uit het niets ineens een prachtig schilderij van Ernie kregen voor Quint door de man van een hele lieve meelevende dame, hoe cryptisch kun je zijn maar ja voor degene die de ins en outs kent....na 1 januari 2013 wordt het allemaal anders ( weet je nog van de rechtszaak). Dank daarvoor, we gaan hem morgen gelijk een mooi plekje geven in Quints kamer.

Oh ja door het niet kunnen bloggen zijn er nog steeds geen verhalen en foto's verschenen van de bad/slaapkamer, dit zal ik dan ook zsm doen. Nu net als velen bezig met de Sint cadeautjes,gedichten en surprises. Beetje gek er van aan het worden want de kids hebben zelfs 6 keer lootjes getrokken. Dan kan je toch weer blij zijn dat Quint niet overal aan meedoet.

Afgelopen zaterdag vierden we de verjaardag van Chary die 12 is geworden, wow wat een grote meid. Heel   erg fijn was het dan ook, dat Quint er redelijk vrolijk bij kon zijn. Terwijl hij de avond en dagen daarvoor zo benauwd was dat ik rekening hield met een longontsteking. Gelukkig knapte hij toch op en op wat huilmomenten door de drukte en het lawaai ( ook wel weer heel erg zielig) na was hij rustig aanwezig.

Verder neemt hier de pepernotenkoorts ook toe. Vorig jaar deden de meiden mee op school met hun vertolking van Kruimeltje dit jaar zijn ze allebei door de voorrondes gekomen. Chary doet mee met haar vriendin en Ylva zingt een zelfgeschreven lied voor en over Quint. Als je er bij bent vrijdagmiddag...tissues in de aanslag! Later volgt hier wel het filmpje want het is echt heel bijzonder en speciaal. Knap ook dat ze dat durft maar tevens een hele goede verwerking voor haar frustraties van het hebben van geen gezond broertje, maar bovenal voert de liefde de boventoon.

Morgen, donderdag, halen we Quint weer op, fijn dat het logeren nog zo kan op dit moment met deze regering.

In onze gedachten zijn we dichtbij Lennard* en Carmen*  deze dagen, Quints vriendjes en niet meer in ons midden lijfelijk aanwezig maar wel heel diep in ons hart.

En dan kijken we onbewust toch uit naar 14december, de dag dat Quint hopelijk 7 jaar mag worden, onvoorstelbaar bijna, dat dat gaat gebeuren.

1 opmerking:

Petra zei

Lieve allemaal, Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Chary! 12 jaar is wel een mijlpaal verjaardag! En wat lief dat je ook hie aan ons denkt Jeannet! Doet me goed! En dan dat lied van Ylva, ontroerend mooi gedaan! Je kan zien dat je veel van je broertje houdt!
liefs Petra K