vrijdag 13 december 2013

Quint 8 jaarFoto's gisteren gemaakt met een nog niet topfitte Quint na bijna 3 weken ziek thuis zijn en niet weten wat hem mankeert. Quint heeft regelmatig saturatiedalingen thuis zonder zijn
beademing aan het begin van de avond en hoest veel waardoor hij weer spuugt.
Quints feestje vieren we in de middag van 14-12 rustig met zijn zorgverleners, opa's en oma's, zorgtante en zijn zussen.In de avond moet Quint nl. nog een beetje vrolijk zijn omdat zus Ylva mag zingen in de synagoge in Dalfsen en hij daar uiteraard ook bij hoort te zijn. Zondag vieren we het met iedereen die Quint graag even wil feliciteren met zijn 8e verjaardag en ons ook hopelijk. 

Het is weer een emotioneel beladen dag,elk jaar weer moeilijk maar wel dankbaar hoor. Merk het ook aan Quints zussen die steeds meer doorkrijgen hoe het leven in elkaar steekt, zo ook vanavond tijdens het slingers ophangen,uitgebreid praten we over hoe bijzonder het is dat Quint met zijn 8q deletie wel 8 jaar gaat worden morgen en het is fijn dat ze beseffen hoe anders de verwachting was en ook al is het echt niet altijd leuk om apart op bezoek,vakantie,uit eten te gaan en niet een leven te leiden zoals je vriendinnen maar wel een dikke knuffel krijgen van je broertje die blij is om je te zien. 
We gaan genieten van Quints gulle lach morgen als hij de ballonnen en slingers ziet en zondag uiteraard met al die lieve mensen om ons heen.

3 opmerkingen:

Gitte, John, Stan, Myrne, Gijs, Luuk, ROB en Wiese zei

van harte gefeliciteerd en hopelijk nu een meer fitte zoon.. Een bijzondere dag voor jullie... xx

Liane zei

Van harte gefeliciteerd met Quints 8e verjaardag en veel plezier morgen!

Dagboek van jochem zei

Van harte gefeliciteerd! Fijn dat je weer geschreven hebt. Heel veel kracht en vertrouwen toegewenst, Alja