zaterdag 13 december 2014

Krant

Regelmatig worden we benaderd door mensen om een interview te geven over de dagelijkse zorg of het mantelzorgen door Quints zussen. Eigenlijk gaan we er altijd wel op in maar wordt het uiteindelijk afgeketst omdat er teveel aanmeldingen zijn als reden. Jammer, vooral omdat je weer tijd steekt in mailen, telefonische screenings en dergelijke. Quints zussen willen best graag laten zien wat ze allemaal doen met en voor hun broer zelfs op camera. Zelf doe ik dat liever niet maar iets in de krant....tja die foto vind ik dan wat minder, maar oke dat doen we dan deze keer. Dus deze week in de bijlage van het Vechtdal Centraal in het kader van Samen Doen in Ommen (WMO) een interview.
De foto's maken gaf nog het grootste probleem, want Quint is sterk en op menig foto stond ik er dan ook roodaangelopen op van het in bedwang houden en tillen van hem. Uiteindelijk is de uitgekozen foto heel duidelijk, in zijn bed met de Ernies op het plankje en Quint die contact maakt maar mij toch weg duwt, precies zoals het dagelijks gaat. Een hele sterke jongen van bijna 9 die zo graag meer zou willen kunnen dan dat hij kan en daardoor heel erg omringd wordt door onze handen om hem te helpen en te verzorgen in zijn kwetsbaarheid.
Maar ook Ard werd geïnterviewd en mocht in het Baalderborg magazine Ant'woord zijn verhaal doen over het hoe en waarom van de G-voetbal. Leuk om zo allebei binnen 1 week aan de buitenwereld van ons te laten horen.

Geen opmerkingen: