maandag 14 april 2014

Kinderhospice

Daar was dan eindelijk de grote dag, de opening van het nieuwe kinderhospice. Een prachtig nieuw gebouw op een andere plek.

Best emotioneel was het de laatste keer dat we Quint brachten en haalden in De Glind, na 7 jaar afscheid nemen van een huis waar zoveel tranen en zorgen liggen, waar we prachtige momenten deelden maar ook onze angsten bespraken. Waar we vanaf de eerste keer op 14-2-2007 Quint achterlieten bij verpleegkundigen en vrijwilligers en wisten dat het goed was voor ons en voor hem maar oh wat voelde het dubbel dat kleine mannetje toentertijd uit handen te geven nadat hij zo vaak zo ziek was geweest.










En vandaag stonden we dan met ons gezin,inclusief een niet topfitte Quint in Barneveld voor het nieuwe hospice met de naam Binnenveld. Voor de meiden had ik vrij gevraagd op school zodat ze ook konden meegenieten van de festiviteiten en konden kijken op de plek waar hun broertje over een tijdje weer logeert.
Wat was het indrukwekkend, een enorme tent met wel 500 mensen die bijna allemaal betrokken waren bij de realisatie van dit miljoenenproject waar ons kind mag verblijven zodat wij even kunnen ademhalen en uitrusten of juist iets kunnen ondernemen omdat het anders niet te doen is.




Helaas de dag er  na weer ziek en niet zo'n klein beetje ook, voor de tigste keer sinds september, kijk uit naar de operatie van neusamandel verwijderen etc in de hoop dat hij dan minder ziek is.

Geen opmerkingen: